Access Bars®

Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam. Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, biedt een Bars-sessie ook dynamische verandering, op alle vlakken van het leven.

 

Access Bodyprocessen®

Bij de Access Body processen maak je gebruik van energieën die ervoor zorgen dat mentale en fysieke blokkades opgelost worden.  De handen worden hierbij geplaatst op verschillende plekken op het lichaam

Deze behandelingen geven het lichaam zijn oorspronkelijke functionaliteit terug in, wat het lichaam ondersteunt in herstel en duurzaamheid. De energie is de natuurlijke energie die onze lichamen zijn en waar ze toegang tot hebben vanuit overal in het universum.

Je gaat op de massagetafel liggen met kleding aan. Dan leg ik mijn handen op je lichaam en laat ik specifieke energieën door je lichaam stromen.

Er zijn diverse processen zoals:

  • terugdraaien van het cel geheugen na blessure, trauma en littekenweefsel
  • verbeteren van het gezichtsvermogen
  • verbeteren van het gehoor
  • oplossen sinusproblemen
  • versterken van het immuunsysteem
  • vruchtbaarheid
  • spijsverteringsproblemen
  • ademhalingsproblemen
  • energetische facelift (= ook bodylift)
  • algehele lichaamsboost

Deze processen gaan dieper dan je denkt!

Access Energetic facelift® = Body Boost

Yes, het is echt mogelijk om je jonger te voelen en er jonger uit te zien. Met dit Access Consciousness Bodyprocess kun je dit bereiken zonder chirurgische ingreep, zonder Botox, zonder injecties en enkel en alleen door aanraking van hals, gezicht en hoofd.

Deze heerlijk ontspannende behandeling werkt door op het hele lichaam. Er worden meerdere body processen ingezet om de energie te laten stromen. Access Energetic Facelift maakt gebruik van 28 verschillende energieën, die via je hoofd op je hele lichaam werken. De stressfactoren die voor veroudering zorgen, jouw gezichtspunten en beperkende gedachten over ouder worden energetisch opgelost.

De rimpels in je gezicht zeggen ook veel over de organen. Heb je bijvoorbeeld streepjes tussen je wenkbrauwen dan is dit een teken dat de lever en/of de milt wat aandacht nodig heeft. Door deze rimpels te behandelen behandel je dus op een indirecte manier de lever en de milt.

De sessies worden gegeven op de massagetafel met de kleding aan. Jij hoeft enkel te gaan liggen en ontspannen.

Wanneer je dit proces regelmatig (ca 20 keer) laat doen schijnt het permanent te zijn.

Hoe wordt het nog mooier dan dit…?