Mijn naam is Yolande Aelbrechts.

Jaren geleden was ik altijd moe en had dagelijks hoofdpijn. Geen idee waar dat vandaan kwam. In het reguliere circuit kwam ik niet verder. Toen had ik nog geen idee dat er zoveel mogelijkheden waren op alternatief gebied.

Al zoekende kwam ik erachter dat vooral voeding zoveel met je lichaam doet en het ging steeds beter. Mijn zoektocht was begonnen.

Na een heleboel kleine cursussen/workshops begon ik met de opleiding tot ayurvedisch therapeut. Om me hierin nog meer te verdiepen ben ik een paar keer in India geweest en volg nog steeds bijscholingen om me verder te bekwamen.

Op een gegeven moment kwam ik in aanraking met Quantum-Touch. Er ging een wereld voor me open. Nog nooit had ik beseft dat mijn lichaam in staat was zichzelf te genezen door alleen maar energie te laten stromen.  

De éne na de andere therapie kreeg mijn interesse. En om je nu een ellenlange lijst van al mijn opleidingen te besparen zou ik voorstellen om een kijkje op mijn site te nemen.

Waar sta ik voor?

Mijn insteek is om SAMEN naar een gepaste oplossing te zoeken. Stap voor stap op zoek naar een betere gezondheid. Ik bied je een keuze van mogelijkheden aan. Je voelt en bepaalt zelf wat het beste bij je past. Daarmee gaan we aan de slag.

Dus ja, het is echt mogelijk om een betere gezondheid te krijgen. Het gaat niet vanzelf! Het is  een investering in jezelf!

Wat zijn de oneindige mogelijkheden voor jou? Wat is er allemaal mogelijk?

Ik wil je er graag bij helpen.