Quantum-Touch ®

Quantum-Touch is een krachtige healing methode die gebruik maakt van je eigen levenskracht.

Alles en iedereen bestaat uit trillingen. Wanneer iemand pijn heeft is er sprake van een lage trilling van energie. Door middel van ademhalingstechnieken en visualisatie wordt de energiefrequentie tussen de handen van de therapeut op een hoger niveau gebracht. Wanneer dan de handen bij de pijnlijke plek gehouden worden zal daar de energie verhoogd worden en gaat deze weer beter stromen. Het zelfherstellend vermogen van je lichaam krijgt op deze manier een zetje. Pijn en ontstekingen zullen verminderen en genezingsprocessen zullen sneller verlopen.

We beginnen de behandeling met correctie van de heupen en de schedelrand. Bij veel mensen is er namelijk een lichte scheefstand waar te nemen zodat de energie niet optimaal kan stromen. Verder bepaal je zelf waar er energie nodig is. Je kunt immers zelf het beste aangeven waar de pijn zit. Het is een voortdurende wisselwerking tussen cliënt en therapeut.

De cliënt kan de kleding gewoon aanhouden.
Door zachte aanrakingen op rug, heupen, schouders, enz. wordt jouw eigen lichaamsenergie als het ware aangezwengeld om beter te gaan werken.

Het is echt verbazingwekkend wat voor mooie en ook blijvende resultaten er bereikt kunnen worden met Quantum-Touch.

Enkele principes van Quantum-Touch:

  • liefde is een universele vibratie
  • energie volgt gedachten
  • resonantie (is de kracht die ervoor zorgt dat energie van het ene systeem naar het andere overgedragen wordt)
  • entrainment (is het aspect van deze energieoverdracht dat ervoor zorgt dat systemen zich aan elkaar aanpassen en met dezelfde frequentie gaan trillen)
Wanneer Quantum-Touch?

Heb je één of ander kwaaltje? Zit je niet lekker in je vel? Loop al een hele tijd rond met rugpijn? Staat je heup een beetje scheef? Misschien doet je kleine teen wel zeer? Of ben je van de fiets gevallen? Heb je het altijd koud of kun je wel wat meer energie gebruiken? Vastzittende schouder? Teveel achter de computer gezeten met een muisarm als gevolg? Of gewoon ergens een kwaaltje in je lichaam?

Allemaal redenen om eens te denken aan energiebehandelingen. Laat je lichaamsenergie weer stromen! Ons lichaam is immers een heel intelligent systeem. De energie gaat naar de plaatsen waar die het hardst nodig is.

Bijzonder effectief bij problemen met het bottenstelsel, spieren en gewrichten! 
Of heb je ergens in je lichaam een ontsteking? Grote kans dat die als sneeuw voor de zon verdwijnt.

Kortom: ik vind het een uitdaging om te zien wat er met Quantum-Touch kan gebeuren.

Heb vertrouwen in je eigen lichaamskracht, het kan veel meer dan je denkt!

Meer informatie vind je op:

www.qtouch.nl

Quantum-Allergy ® 

Heb je wel eens last van: hooikoorts, voedselallergie, reactie op vaccinaties of kleur-, geur- en smaakstoffen, misselijkheid bij het ruiken van iets, bijwerkingen van medicijnen, jeuk bij het dragen van bepaalde kleding?
Of altijd hoofdpijn, eczeem klachten die niet willen verdwijnen, chronische darmklachten en spierpijnen. Er zijn zoveel klachten waarvan gezegd wordt dat je er maar mee moet leren leven.

Vergelijk ons lichaam eens met een computer. Door intensief gebruik raakt de computer overbelast en loopt vast. Wanneer deze dan geformatteerd wordt, zal alles weer naar behoren werken.
Zo kunnen we ook ons lichaam opnieuw formatteren ofwel “resetten”.
Dit gebeurt door een aantal eenvoudige technieken in combinatie met een energiebehandeling. Je kunt dit ook heel gemakkelijk zelf leren om bij jezelf toe te passen.

We bekijken samen de klachten die tijdens het intakegesprek naar voren komen. D.m.v. spiertesten gaan we op zoek naar de oorzaak van de verstoringen. Soms ligt het voor de hand en zal de verstoring direct verholpen kunnen worden. Het kan ook een heel gepuzzel worden om de juiste trigger te pakken te krijgen.

Eén ding is zeker: het komt altijd je gezondheid ten goede.
Neem dus je eigen gezondheid in handen en geniet van de transformaties die er in je lichaam plaats zullen vinden.

Meer informatie vind je op:

www.quantumallergy.nl

www.quantumshare.n